Usluge

ZAPOČNIMO PROJEKAT ZAJEDNO!

Usluge

AKK foto-video agencija je idealno rešenje za vas kojima je potreban visok nivo profesionalizma, najkvalitetnije usluge, organizacija “ključ u ruke” ili jednostavno samo deo nečega iz naše ponude. Eventi, korporativne proslave, team building, PR, poslovni i komercijalni foto i video – na vama je da iskažete želju, a mi ćemo je realizovati.

Promo i PR
fotografija

Korporativna
fotografija

Zašto mi?

Autentičnost –

Kreativnost –

Kvalitet – koristimo vrhunsku opremu i imamo 25-o godišnje iskustvo. U svakom trenutku smo spremni da vam pružimo adekvatne usluge,
kao i pomoć i predloge za što bolje ostvarivanje rezultata.

PREPORUKE

Šta su rekli o nama

“Dragi Aleksandre, beskrajno hvala tebi i ekipi na svemu. Oduševljeni smo kako ste nas fenomenalno slikali, opustili, bili ste tako divni, pozitivni, raspoloženi, stvarno svaka vam čast kakvi ste majstori. Plus, koliko ste nam brzo poslali slike, mi smo zaista bez reči : ))”

usluge

Sandra Raičković

“Ne volim da se slikam! To zna svaki fotograf koji je ikada pokušavao da napravi neku fotografiju sa mnom. Mislim, nije da ne volim – Ne umem: Da poziram, da se nasmejem za sliku, da budem opuštena… Imam sreće što me kamera voli (volim, doduše i ja nju), pa kompenzujemo nekako tu moju nespretnost ispred fotoaparata. Imam sreće i što poznajem Aleksandra ❤️ On nekako ume da izvuče makar nagoveštaj osmeha i na njegovim slikama uvek delujem opušteno. Hvala ti, @akkfotomedia za sve lepe fotografije koje si mi napravio! ❤️”

www.instagram.com/p/C2w8RBAsV1t/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Ana Mitić
prezenter i urednik vesti, Prva tv